Eva Monté

Welkom op de website van Eva Monté. Hier vind je informatie over de auteur en haar thrillers. Voor het laatste nieuws volg je Eva Monté op Facebook.

De Mooiste Tijd van je Leven

Storytel Original
 


Lid van Studentenvereniging Bellona ben je voor het leven. Hoe lang dat ook duurt. Of hoe kort...

Als Daatje lid wordt van studentenvereniging Bellona heeft ze geen idee waar ze aan begint. Ze hoopt op vrienden, een mooie kamer in een verenigingspand en veel lol. Dat krijgt ze allemaal, als ze er maar genoeg voor over heeft.

Een spannend verhaal over vertrouwen, macht en wat er gebeurt als mensen bang zijn om hun positie te verliezen.

Abbey Hoes brengt hoofdpersoon Daatje overtuigend tot leven in deze Storytel Original.

De Mooiste Tijd van je Leven is vanaf 12 februari 2018 te beluisteren op Storytel.


Zwaartekracht

Wat doe je als je weet dat je zo niet verder kan?

Emma heeft een levensgroot probleem. Ze is zo zwaar dat ze een laatste waarschuwing heeft gekregen. Als ze de mogelijkheid krijgt om hier samen met een groep lotgenoten iets aan te doen, grijpt ze die kans op een ander leven met beide handen aan.

Maar stel dat je enige uitweg al je zekerheden onderuit haalt?

 De groep reist af naar het Griekse eiland Chios waar ze zich gedurende zes weken onderwerpen aan een streng regime om een echte verandering in gang te zetten.

Iedereen torst een verleden mee. Ze zijn getekend door schaamte, schuld en het genadeloze oordeel van anderen. Toch willen ze samen proberen de neerwaartse krachten te verslaan.

Na een paar dagen gaat het vreselijk mis en slaat de stemming om van hoop naar angst.

Emma voelt dat haar leven in gevaar is, maar wie kan ze nog vertrouwen?

Zwaartekracht verscheen op 1 april 2016 bij de Crime Compagnie.

4 sterren op Vrouwenthrillers.nl
4 sterren op Hebban.nl

Te Koop

Hoe ver ga jij om je huis te verkopen?

Het is 2013. Nederland zucht onder de crisis. Makelaar Richard Hoek hanteert onorthodoxe methodes om de huizen van zijn radeloze klanten te verkopen. Hij laat echter een spoor van vernieling na. Daar komt zijn vrouw Marlinde pas achter als het te laat is...

Te Koop is het debuut van Eva Monté. Een originele thriller over een foute makelaar, zijn wanhopige klanten en de rekbaarheid van grenzen tussen goed, beetje fout en écht fout.

Te Koop verscheen op 5 maart 2015 bij de Crime Compagnie en belandde direct op de shortlist voor de Hebban Thrillerdebuutprijs.

4 sterren Gooi- en Eemlander, Haarlems Dagblad.
4,5 sterren Vrouwenthrillers.nl