Eva Monté

Welkom op de website van Eva Monté. Hier vind je informatie over de auteur en haar thrillers. Voor het laatste nieuws volg je Eva Monté op Facebook.

Eva Monté

Eva Monté is het pseudoniem van de zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke.
Zij schrijven hun originele thrillers op een bijzondere manier: via brainmerge. Dat betekent dat ze alles, elk woord helemaal met z'n tweeën schrijven. Pratend, denkend en formulerend vormen ze de tekst. Zo vloeit het verhaal uit hun beider hoofden samen tot een spannend geheel. 

Alexandra (links op de foto) vertaalt thrillers uit het Engels voor een grote internationale uitgeverij, heeft een gezin met 2 kinderen. Haar zoon van 17 woont nog thuis en haar dochter studeert psychologie in Leiden. Ze heeft 2 Siberische katten en een Schapendoes. Binnenkort komt er een pup uit Zweden bij, een zoontje van haar hond. Ze wandelt graag met man en hond, het liefst op de hei of aan het strand, leest veel en kookt met overgave Indisch en Italiaans.

Victoria (rechts op de foto) werkt voor een grote zorg- en welzijnsorganisatie in het midden van het land als coördinator informele inzet en zwaait de scepter over ruim 2000 vrijwilligers. Zij heeft een zoon van 17 die maar langer en langer wordt. Samen kijken ze naar James Herriot en Fawlty Towers. Ook wordt er veel gelezen in huis, het liefst lekker op de bank met hun drie Siberische katten erbij. Victoria bakt graag en net iets te vaak taart, koekjes en ander lekkers.

Twee zussen